• LENSA POLARIZED

LENSA POLARIZED

Perlindhungan UV, nyuda silau, lan visi sing sugih kontras penting kanggo wong sing aktif ing njaba ruangan.Nanging, ing lumahing warata kaya segara, salju utawa dalan, cahya lan sorotan nggambarake horisontal kanthi acak.Sanajan wong nganggo kacamata hitam, pantulan lan sorotan sing nyimpang iki bisa nyebabake kualitas sesanti, persepsi wujud, warna lan kontras.UO Nyedhiyakake nawakake macem-macem lensa polarisasi kanggo nyuda sorotan lan cahya padhang lan nambah sensitivitas kontras, supaya bisa ndeleng jagad kanthi warna sing bener lan definisi sing luwih apik.


Detail Produk

Paramèter
Tipe Lensa

Lensa Polarized Kab

Indeks

1.499

1.6

1.67

Bahan

CR-39

MR-8

MR-7

Abbe

58

42

32

Perlindhungan UV

400

400

400

Lensa rampung Plano & Resep

-

-

Lensa setengah rampung

ya wis

ya wis

ya wis

warna Abu-abu/Coklat/Ijo (Padat & Gradien) Abu-abu/Coklat/Ijo (Padhet) Abu-abu/Coklat/Ijo (Padhet)
Lapisan UC / HC / HMC / Lapisan pangilon

UC

UC

Kaluwihan

Ngurangi sensasi lampu sing padhang lan silau sing buta

Ningkatake sensitivitas kontras, definisi warna lan kejelasan visual

Nyaring 100% sinar UVA lan UVB

Keamanan nyopir sing luwih dhuwur ing dalan

Pangilon Perawatan

Lapisan pangilon kanthi estetis

UO sunlens nawakake macem-macem warna lapisan pangilon sing lengkap.Padha luwih saka fashion add-on.Lensa pangilon uga fungsional banget amarga nggambarake cahya saka permukaan lensa.Iki bisa nyuda rasa ora nyaman lan ketegangan mripat sing disebabake sorotan lan migunani banget kanggo aktivitas ing lingkungan sing padhang, kayata salju, lumahing banyu utawa wedhi.Kajaba iku, lensa pangilon ndhelikake mata saka tampilan njaba - fitur estetika unik sing akeh ditemokake.
Perawatan pangilon cocog kanggo lensa tinted lan lensa polarisasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita