• Armor Q-Aktif

Armor Q-Aktif

Bahan lensa photochromic kanthi fungsi bluecut

Urip saben dina kalebu owah-owahan sing kerep saka njero ruangan menyang njaba ruangan, ing ngendi kita ngalami macem-macem tingkat UV lan kahanan cahya.Saiki, luwih akeh wektu uga digunakake ing macem-macem piranti digital kanggo nggarap, sinau lan hiburan.Kondisi cahya sing beda-beda uga piranti digital ngasilake tingkat dhuwur saka UV, glares lan lampu biru HEV.ARMOR Q-ACTIVE bisa mbantu nyaring sinar matahari sing atos lan cahya biru sing mbebayani.


Detail Produk

Paramèter
Indeks Reflektif 1.56
werna-werna abu-abu
UV UV normal, UV ++
Lapisan UC, HC, HMC + EMI, SUPERHYDROPHOBIC, BLUECUT
kasedhiya Rampung, setengah rampung
kasedhiya

• waja BLUE1.56 UV++ PHOTOCHROMIC SINGLE VISION

• waja BLUE1.56 UV++ PHOTOCHROMIC BIFOCAL

• waja BLUE1.56 UV++ FOTOCHROMIC PROGRESSIVE

• waja BLUE1.56 FOTOCHROMIC KARO COATING BLUECUT

UPDATE TERUS….

Macem-macem Pilihan
Blok Bluelight Perlindhungan UV Adaptasi Kondisi
Armor Q-Aktif ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★
Photochromic normal ★★☆☆☆ ★★★★☆ ★★★★★
Lensa Clear Normal ★☆☆☆☆ ★★★★☆ ☆☆☆☆☆

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN