• Bahan

  • MR™ Series

    Seri MR™

    Seri MR ™ minangka bahan urethane sing digawe dening Mitsui Chemical saka Jepang.Nyedhiyakake kinerja optik lan daya tahan sing luar biasa, nyebabake lensa ophthalmic sing luwih tipis, luwih entheng lan kuwat.Lensa sing digawe saka bahan MR kanthi kromati minimal ...
    Waca liyane
  • High Impact

    Dampak Dhuwur

    Lensa impact dhuwur, ULTRAVEX, digawe saka bahan resin atos khusus kanthi resistensi sing apik kanggo dampak lan rusak.Bisa nahan bal baja 5/8-inch sing bobote kira-kira 0,56 ons tiba saka dhuwur 50 inci (1,27m) nalika munggah horisontal ...
    Waca liyane
  • Photochromic

    Photochromic

    Lensa Photochromic minangka lensa sing owah-owahan warna kanthi owah-owahan cahya njaba.Bisa dadi peteng kanthi cepet ing sinar srengenge, lan transmisie mudhun banget.Sing luwih kuwat cahya, luwih peteng warna lensa, lan kosok balene.Nalika lensa p...
    Waca liyane