• Lapisan

  • Super Hydrophobic

    Super Hidrofobik

    Super hydrophobic minangka teknologi lapisan khusus, sing nggawe sifat hidrofobik ing permukaan lensa lan ndadekake lensa tansah resik lan cetha.Fitur - Nolak kelembapan lan zat berminyak amarga hidrop...
    Waca liyane
  • Bluecut Coating

    Lapisan Bluecut

    Bluecut Coating Teknologi lapisan khusus sing ditrapake kanggo lensa, sing mbantu mblokir cahya biru sing mbebayani, utamane lampu biru saka macem-macem piranti elektronik.Keuntungan •Perlindhungan paling apik saka b...
    Waca liyane
  • Lux-Vision

    Lux-Vision

    Lux-Vision Inovatif kurang refleksi lapisan LUX-VISION minangka inovasi lapisan anyar karo bayangan cilik banget, perawatan anti-gores, lan resistance paling apik kanggo banyu, bledug lan smudge.Temenan kajelasan lan kontras sing luwih apik nyedhiyakake sampeyan ...
    Waca liyane
  • Lux-Vision DRIVE

    Lux-Vision DRIVE

    Lux-Vision DRIVE Lapisan refleksi sing kurang inovatif Thanks kanggo teknologi penyaringan sing inovatif, lensa Lux-Vision DRIVE saiki bisa nyuda efek pantulan lan silau nalika nyopir wengi, uga refleksi saka...
    Waca liyane