• Desain

  • Dual Aspheric

    Dual Aspheric

    SING LUWIH LAN SING LUWIH.Lensa Bluecut dening teknologi lapisan bluecut Properti of View Max • Koreksi aberasi omni-directional ing loro-lorone A bening lan amba ...
    Waca liyane
  • Camber Technology

    Teknologi Camber

    Camber Lens Series minangka kulawarga lensa anyar sing diwilang dening Camber Technolgy, sing nggabungake kurva kompleks ing loro permukaan lensa kanggo menehi koreksi sesanti sing apik.Lengkungan permukaan sing unik lan terus ganti saka desain khusus ...
    Waca liyane
  • Lenticular Option

    Pilihan Lenticular

    Opsi Lenticular ING PENINGKATAN KETEBALAN Apa lentikularisasi?Lenticularization minangka proses sing dikembangake kanggo nyilikake kekandelan pinggiran lensa • Lab nemtokake wilayah sing optimal (Ar...
    Waca liyane