• banner
  • Babagan awake dhewe

Babagan Perusahaan

Madeg ing taun 2001, Universe Optical wis dikembangake dadi salah sawijining produsen lensa profesional terkemuka kanthi kombinasi produksi sing kuat, kemampuan R&D laninternasionalpengalaman sale.We are darmabakti kanggo nyediakke aportofolioproduk lensa kualitas dhuwur kalebu lensa saham lan lensa RX free-form digital.

Kualitas Kita

Kabeh lensa digawe saka bahan berkualitas tinggi lan dipriksa lan diuji kanthi tliti miturut kritéria industri sing paling ketat sawise saben langkah proses produksi.Pasar tetep ganti, nanging asli kitaaspirkualitas ora owah.

Produk Kita

Produk lensa kita nyakup meh kabeh jinis lensa, saka lensa visi tunggal paling klasik 1.499 ~ 1.74 indeks, rampung lan setengah rampung, bifokal lan multi-fokus, nganti macem-macem lensa fungsional, kayata lensa bluecut, lensa photochromic, lapisan khusus. , etc. Uga, kita duwe lab RX dhuwur-mburi lan edging & fitting lab.

Didorong dening semangat kanggo inovasi lan teknologi, Universeterus-terusannglanggar wates lan nggawe produk lensa anyar.

Layanan Kita

Kita duwe luwih saka 100 staf teknik lan teknis kanggo mesthekake produk luwih dipercaya lan layanan luwih profesional.

Kabeh kita wis dilatih kanthi produk lensa profesional lan kawruh dagang internasional.Nggarap kita, sampeyan bakal nemokake prabédan kita saka wong liya: prinsip prilaku tanggung jawab kita, komunikasi nyaman lan pas wektune, resolusi profesional lan menehi rekomendasi, etc.

Tim Kita

Ekspor minangka bisnis utama, perusahaan kita duwe tim ekspor profesional luwih saka 50 wong, kanthi saben wong nindakake tugas dhewe kanthi tepat wektu lan efektif.Saben pelanggan, gedhe utawa cilik, lawas utawa anyar, bakal duwe layanan sing apik saka kita.

Sales Kita

Udakara 90% produk kita diekspor ing saindenging jagad menyang meh 400 pelanggan sing nyebar ing 85 negara.Sawise pirang-pirang dekade ngekspor, kita wis nglumpukake lan entuk pengalaman lan kawruh sing sugih babagan pasar sing beda-beda.