• Lapisan Bluecut

Lapisan Bluecut

Teknologi lapisan khusus sing ditrapake kanggo lensa, sing mbantu mblokir cahya biru sing mbebayani, utamane lampu biru saka macem-macem piranti elektronik.

keuntungan

•Perlindhungan paling apik saka cahya biru gawean

•Katon lensa Optimal: transmitansi dhuwur tanpa werna kuning

• Ngurangi silau kanggo sesanti luwih nyaman

• Persepsi kontras sing luwih apik, pengalaman warna sing luwih alami

• Nyegah saka kelainan makula

Bahaya Cahya Biru

• Penyakit Mripat
Cahya HEV sing suwe saya suwe bisa nyebabake karusakan fotokimia ing retina, nambah risiko cacat visual, katarak lan degenerasi makula sajrone wektu.

•Kesel Visual
Dawane gelombang cahya biru sing cendhak bisa ndadekake mripat ora bisa fokus kanthi normal nanging ana ing kahanan tegang kanggo wektu sing suwe.

• Gangguan Turu
Cahya biru nyegah produksi melatonin, hormon penting sing ngganggu turu, lan nggunakake telpon sadurunge turu bisa nyebabake kesulitan turu utawa kualitas turu sing kurang.