• Dampak Dhuwur

Lensa impact dhuwur, ULTRAVEX, digawe saka bahan resin atos khusus kanthi resistensi sing apik kanggo dampak lan rusak.
Bisa nahan bal baja 5/8-inch sing bobote kira-kira 0,56 ons tiba saka dhuwur 50 inci (1,27m) ing permukaan ndhuwur lensa horisontal.
Digawe saka materi lensa unik kanthi struktur molekul jaringan, lensa ULTRAVEX cukup kuwat kanggo nahan guncangan lan goresan, kanggo menehi perlindungan ing karya lan olahraga.

Tes Drop Ball

Lensa Normal

Lensa ULTRAVEX Kab

• KEKUATAN Dhuwur Impact

Kemampuan impact dhuwur Ultravex teka saka struktur molekul unik monomer kimia.Ketahanan impact kaping pitu luwih kuwat tinimbang lensa biasa.

• EDING Trep

Padha karo lensa standar, lensa Ultravex gampang lan trep kanggo nangani ing proses edging lan produksi lab RX.Iku cukup kuwat kanggo pigura rimless.

• VALUE ABBE dhuwur

Entheng lan angel, Nilai abbe lensa Ultravex bisa nganti 43+, kanggo nyedhiyakake sesanti sing cetha lan nyaman, lan nyuda rasa kesel lan rasa ora nyaman sawise nganggo suwe.

dsfdsfv