• Photochromic

Lensa Photochromic minangka lensa sing owah-owahan warna kanthi owah-owahan cahya njaba.Bisa dadi peteng kanthi cepet ing sinar srengenge, lan transmisie mudhun banget.Sing luwih kuwat cahya, luwih peteng warna lensa, lan kosok balene.Nalika lensa dilebokake maneh ing jero ruangan, warna lensa bisa cepet ilang maneh menyang kahanan transparan asli.
Owah-owahan warna utamane dituju dening faktor warna ing lensa.Iki minangka reaksi kimia sing bisa dibalèkaké.

dsfas2g

Umumé, ana telung jinis teknologi produksi lensa photochromic: in-mass, spin coating, lan dip coating.
Lensa sing digawe kanthi produksi massal nduweni sejarah produksi sing dawa lan stabil.Saiki, utamane digawe kanthi indeks 1.56, kasedhiya kanthi visi tunggal, bifokal lan multi-fokus.
Spin coating minangka revolusi ing produksi lensa photochromic, kasedhiyan lensa beda saka 1.499 nganti 1.74.Photochromic coating spin nduweni werna dhasar sing luwih entheng, kacepetan luwih cepet, lan werna sing luwih peteng lan malah sawise owah-owahan.
Lapisan dip yaiku kanggo nyemplungake lensa menyang cairan materi fotokromik, supaya lensa ditutupi lapisan fotokromik ing loro-lorone.

dsfe21311

Universe Optical darmabakti kanggo nggayuh lensa photochromic sing apik banget.Kanthi fasilitas R&D sing kuwat, ana sawetara seri lensa photochromic kanthi kinerja sing apik.Saka fotokromik 1.56 massa tradisional kanthi fungsi ganti warna tunggal, saiki kita wis ngembangake sawetara lensa photochromic anyar, kayata lensa photochromic blueblock lan lensa photochromic lapisan spin.

dsfrhdrfh