• Revolusi Armor

Revolusi Armor

RECOMMENDED FOR pangguna piranti digital sing nglampahi wektu ing jero ruangan kaya njobo.

Urip saben dina kalebu owah-owahan sing kerep saka njero ruangan menyang njaba ruangan, ing ngendi kita ngalami macem-macem tingkat UV lan kahanan cahya.Saiki, luwih akeh wektu uga digunakake ing macem-macem piranti digital kanggo nggarap, sinau lan hiburan.Kondisi cahya sing beda-beda uga piranti digital ngasilake tingkat dhuwur saka UV, glares lan lampu biru HEV.

REVOLUSI wajaana ing kene kanggo mbantu sampeyan metu saka gangguan kasebut kanthi nglereni lan nggambarake lampu UV lan biru uga adaptasi otomatis kanggo kahanan cahya sing beda.


Detail Produk

Paramèter
Indeks Reflektif 1.56, 1.60, 1.67, 1.71
werna-werna Grey, Coklat
UV UV++
Lapisan UC, HC, HMC + EMI, SUPERHYDROPHOBIC
kasedhiya Rampung, setengah rampung
kasedhiya

• waja BLUE1.56 UV++

• waja BLUE1.60 UV++

• waja BLUE1.67 UV++

• waja BLUE1.71 UV++

• waja BLUE1.57 ULTRAVEKS UV++

• waja BLUE1.61 ULTRAVEKS UV++

UPDATE TERUS….

Proteksi ganda unggul saka materi lan lapisan
Gedhe kanggo

Sing nglampahi wektu njobo, kepinginan kanggo sesanti unggul lan pengalaman visual sregep lan sing kasengsem ing teknologi paling anyar.

Kenyamanan Ekstra

Adaptasi luwih cepet

Ngurangi Kelelahan Visual

Visi Dinamis


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN