• Polikarbonat

Polikarbonat

Minangka salah siji saka lensa tahan impact paling, lensa polycarbonate tansah pilihan Fantastic kanggo generasi karo roh aktif kanggo tujuan safety lan olahraga.Gabung, ayo seneng olahraga ing urip sing dinamis.


Detail Produk

Polikarbonat

Paramèter
Indeks Reflektif 1.591
Nilai Abbe 31
Perlindhungan UV 400
kasedhiya Rampung, setengah rampung
Desain Visi Tunggal, Bifokal, Progresif
Lapisan HC Tintable, HC Non Tintable;HMC, HMC + EMI, Super Hidrofobik
Daya Range
Polikarbonat

Bahan liyane

MR-8

MR-7

MR-174

Akrilik Mid-Indeks CR39 kaca
Indeks

1.59

1.61 1.67 1.74 1.61 1.55 1.50 1.52
Nilai Abbe 31

42

32

33

32

34-36 58 59
Ketahanan Dampak Banget Banget apik apik Rata-rata Rata-rata apik ala
Tes FDA / Drop-ball

ya wis

ya wis No

No

No No No No
Pengeboran kanggo Bingkai Tanpa Bingkai Banget apik apik apik Rata-rata Rata-rata apik apik
Gravitasi spesifik

1.22

1.3 1.35 1.46 1.3 1.20-1.34 1.32 2.54
Tahan Panas (ºC) 142-148 118 85

78

88-89

---

84 > 450
keuntungan

Tahan break lan impact dhuwur

Pilihan apik kanggo wong sing seneng olahraga

Pilihan sing apik kanggo wong sing nindakake akeh kegiatan ruangan

Blokir sinar UV lan sinar matahari sing mbebayani

Cocog kanggo kabeh jinis pigura, utamane pigura tanpa rimless lan setengah rim

Pinggir sing entheng lan tipis nyumbang kanggo daya tarik estetika

Cocog kanggo kabeh kelompok, utamane bocah-bocah lan olahragawan

Ketebalan tipis, bobot entheng, beban entheng kanggo jembatan irung bocah

Bahan impact dhuwur luwih aman kanggo bocah-bocah sing energik

Perlindhungan sampurna kanggo mripat

Umur produk sing dawa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN