• Ultravex

Ultravex

ULTRAVEX minangka lensa resin hard khusus kanthi resistensi sing apik kanggo dampak lan rusak.Kasedhiya kanthi indeks 1 .57 lan 1.61, lensa Ultravex ora mung kanthi fitur optik sing paling apik nanging uga gampang banget kanggo proses edging lan RX.


Detail Produk

Ultravex

Seri lensa resin hard impact dhuwur

Paramèter
Indeks Reflektif 1.57, 1.61
UV UV400, UV++
Desain Bunder, Aspherical
Lapisan UC, HC, HMC + EMI, SUPERHYDROPHOBIC, BLUECUT
kasedhiya Rampung, setengah rampung
keuntungan

Utamané tahan kanggo impact dhuwur

Mesin edging gampang, mesin edging normal apik

Fitur optik sing apik, nilai ABBE sing luwih dhuwur

Cocog kanggo pengeboran lan dipasang pigura tanpa bingkai

Properti
Ultravex CR-39™

Poli

Mid-Indeks Hi-Indeks
ABBE

42

58

31

34-41 32-42
Tahan Gores (Bayer)

0.5

1

0.2

0.3-0.5

0.5

FDA Impact Resistance

Lulus

Gagal

Lulus

Gagal

Sawetara Pass
Gravitasi spesifik

1.16

1.32

1.22

1.20-1.34 1.30-1.40
Indeks bias

1.58

1.5

1.59

1.53-1.57 1.59-1.71
Ketahanan kimia apik apik Ora biso ditompo apik apik
Ngolah

Ultravex

CR-39™

Poli

Mid-Indeks Hi-Indeks
lumahing apik Apik tenan angel apik apik
Tingkat Tint Rata-rata

Cepet

Non-tintable Rata-rata Cepet
Ketebalan Pusat Khas 1,3 mm 1,88 mm 1,5 mm 1,5 mm 1,5 mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN