• Revolusi

Revolusi

REVOLUTION minangka terobosan teknologi SPIN COAT ing lensa photochromic.Lapisan photochromic permukaan banget sensitif marang lampu, nyedhiyakake adaptasi cepet banget kanggo macem-macem lingkungan saka macem-macem iluminasi.Teknologi spin coat njamin owah-owahan kanthi cepet saka warna dasar transparan ing jero ruangan menyang njaba ruangan peteng, lan kosok balene.


Detail Produk

Revolusi

Photochromic dening lapisan muter

Paramèter
Indeks Reflektif 1.499,1.56,1.60,1.67,1.71
werna-werna Grey, Coklat
UV UV normal, UV ++
Desain Bunder, Aspherical
Lapisan UC, HC, HMC + EMI, SUPERHYDROPHOBIC, BLUECUT
kasedhiya Rampung, setengah rampung
Properti sing pinunjul

Ing jero ruangan super bening, lan dadi peteng ing njaba

Kacepetan luwih cepet dadi peteng lan luntur

Werna homogen ing permukaan lensa

Kasedhiya karo indeks sing beda

Kasedhiya karo lensa bluecut ing macem-macem indeks


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN