• Q-Aktif

Q-Aktif

Lensa photochromic generasi anyar miturut materi, kanthi kinerja fotokromik sing apik banget ing kacepetan peteng & luntur sing luwih cepet, lan warna sing luwih peteng sawise owah-owahan.


Detail Produk

Paramèter
Indeks Reflektif 1.56
werna-werna Grey, Coklat, Ijo, Jambon, Biru, Ungu
Lapisan UC, HC, HMC + EMI, SUPERHYDROPHOBIC, BLUECUT
kasedhiya Rampung & Setengah Rampung: SV, Bifocal, Progresif
Kaluwihan saka Q-Aktif

Kinerja Warna Pinunjul

Werna cepet ganti, saka transparan dadi peteng lan kosok balene.
Sampurna transparan ing jero ruangan lan ing wayah wengi, adaptasi sacara spontan kanggo macem-macem kahanan cahya.
Werna peteng banget sawise owah-owahan, warna paling jero bisa nganti 75 ~ 85%.
Konsistensi warna sing apik banget sadurunge lan sawise owah-owahan.

Perlindhungan UV

Pemblokiran sampurna saka sinar surya sing mbebayani lan 100% UVA & UVB.

Kekiatan Ganti Warna

Molekul photochromic disebarake kanthi rata ing materi lensa lan tetep aktif saben taun, sing njamin owah-owahan warna sing awet lan konsisten.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN