• Armor DP

Armor DP

Lensa Bluecut saka bahan UV ++ & teknologi lapisan bluecut, solusi paling apik kanggo nglindhungi saka cahya biru alami & cahya biru buatan.


Detail Produk

keuntungan

Perlindhungan ndhuwur saka cahya biru alami lan buatan

Penampilan estetis sing optimal lan fitur optik

Ngurangi silau kanggo sesanti luwih nyaman

Kontras warna sing luwih apik lan persepsi warna

Nyegah saka kelainan makula

kasedhiya

• waja BLUE1.499/1.56/1.60/1.67/1.71/1.74

• waja BLUE1.57/1.61 ULTRAVEX(LENSA Dhuwur)

• waja BLUE1.591 POLIKARBONAT

UPDATE TERUS….


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN