• Armor BIRU

Armor BIRU

Lensa Bluecut kanthi teknologi lapisan bluecut, solusi paling apik kanggo pangayoman saka cahya biru buatan sing berlebihan.


Detail Produk

keuntungan

Proteksi paling apik saka cahya biru buatan

Tampilan lensa sing optimal: transmisi dhuwur tanpa warna kuning

Ngurangi silau kanggo sesanti luwih nyaman

Persepsi kontras sing luwih apik, pengalaman warna sing luwih alami

Nyegah saka kelainan makula

kasedhiya

• waja BLUE1.499/1.56/1.60/1.67/1.71/1.74

• waja BLUE1.57/1.61 ULTRAVEX(LENSA Dhuwur)

• waja BLUE1.591 POLIKARBONAT

• waja BLUE1.56 FOTOCHROMIC

UPDATE TERUS….


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN