• Armor UV

Armor UV

Lensa Bluecut saka bahan UV ++, solusi paling apik kanggo nglindhungi saka cahya biru alami lan sinar UV sing berlebihan.


Detail Produk

keuntungan

Perlindhungan saka bahaya cahya biru

Perlindhungan sampurna saka sinar UV

Ngurangi silau kanggo sesanti luwih nyaman

Persepsi kontras sing luwih apik, pengalaman warna sing luwih alami

Nyegah saka kelainan makula

kasedhiya

• ARMOR UV1.499/1.56/1.60/1.67/1.71/1.74

• ARMOR UV1.57/1.61 ULTRAVEX(LENSA Dhuwur)

• ARMOR UV1.591 POLIKARBONAT

• ARMOR UV1.499/1.56/1.60/1.67/1.71 PHOTOCHROMIC BY SPIN COAT

• ARMOR UV1.56 FOTOCHROMIC Miturut MATERIAL

• ARMOR UV1.499 / 1.56 BIFOCAL & PROGRESIF

• ARMOR UVLENSA SEMI-Rampung

UPDATE TERUS….


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN