• Standar

Standar

Koleksi lensa UO Standard nyedhiyakake macem-macem lensa visi tunggal, bifokal lan progresif ing indeks sing beda-beda, sing bakal nyukupi kabutuhan paling dhasar saka macem-macem klompok wong.


Detail Produk

Lensa rampung Lensa setengah rampung
STANDAR LENSA VISI TUNGGAL 1.499 LENSA 1.499 LENSA
1.56 LENSA 1.56 LENSA
1.6 / 1.67 / 1.71 / 1.74 LENSA INDEX Dhuwur 1.6 / 1.67 / 1.71 / 1.74 LENSA INDEX Dhuwur
LENSA BIFOKAL LENSA FLAT-TOP LENSA FLAT-TOP
LENSA ROUND-TOP LENSA ROUND-TOP
LENSA KURVE-TOP LENSA KURVE-TOP
LENSA BLENDED-TOP LENSA BLENDED-TOP
LENSA PROGRESIF KORIDOR SINGKAT KORIDOR SINGKAT
KORIDOR REGULAR KORIDOR REGULAR

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita