• EYESPORTS

EYESPORTS

Eyesport wis dikembangake kanggo presbyopes sing olahraga, mlayu, mancal utawa melu kegiatan ruangan liyane.Pigura umum kanggo olahraga nduweni ukuran gedhe banget lan kurva dasar sing curam, EyeSports bisa nyedhiyakake kualitas optik sing paling apik ing jarak lan sesanti penengah.


Detail Produk

Eyesport wis dikembangake kanggo presbyopes sing olahraga, mlayu, mancal utawa melu kegiatan ruangan liyane.Pigura umum kanggo olahraga nduweni ukuran gedhe banget lan kurva dasar sing curam, EyeSports bisa nyedhiyakake kualitas optik sing paling apik ing jarak lan sesanti penengah.

Perkembangan ultra cendhak kanggo pigura fashion sing luwih cilik

JENIS LENSA: Progresif

TARGET: Kabeh-tujuan progresif dirancang khusus kanggo pas sampurna ing pigura cilik

PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI
MFH: 16 & 18 mm

Kaluwihan UTAMA

* Area sing cetha saka teropong sesanti ing kadohan
* Koridor sing wiyar nyedhiyakake sesanti penengah sing nyaman
* Nilai kurang saka silinder lateral sing ora dikarepake
* Nyetel visi cedhak kanggo tampilan sing jelas babagan peralatan olahraga (peta, kompas, jam tangan…)
* Posisi ergonomis saka sirah lan awak nalika olahraga
* Nyilikake efek nglangi
* Presisi dhuwur lan personalisasi dhuwur amarga teknologi Digital Ray-Path
* Pandangan sing jelas ing saben arah
* Astigmatisme oblique suda
* Inset variabel: otomatis lan manual
* Personalisasi wangun pigura kasedhiya

CARA ORDER & LASER MARK

● Becik kanggo pembalap utawa nganggo sing nglampahi akèh wektu nggunakake lapangan visual adoh

● Lensa Progresif sing menehi ganti rugi mung kanggo nyopir

Jarak vertex

Cedhak nyambut gawe

kadohan

Sudut Pantoskopik

Sudut pambungkus

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN