• Maca Kantor Profesional Mata II

Maca Kantor Profesional Mata II

Pembaca kantor cocok kanggo presbyopic kanthi panjaluk dhuwur babagan visi menengah lan cedhak, kayata buruh kantor, panulis, pelukis, musisi, tukang masak, lsp.


Detail Produk

-Sesanti cetha kanggo obyek penengah lan cedhak

Pembaca kantor cocok kanggo presbyopic kanthi panjaluk dhuwur babagan visi menengah lan cedhak, kayata buruh kantor, panulis, pelukis, musisi, tukang masak, lsp.

Ciri: Wilayah penengah lan cedhak banget jembar;Desain alus banget sing mbusak efek nglangi;Adaptasi langsung

Target: Presbyopes sing kerja ing jarak cedhak lan jarak menengah

Hubungan antarane kinerja sesanti lan jarak menyang obyek

Pembaca II 1.3 m Nganti 1,3 meter (4 ft) visi sing cetha
Pamaca II 2 m Nganti 2 meter (6,5 ft) visi sing cetha
Pamaca II 4 m Nganti 4 meter (13 ft) visi sing cetha
Pamaca II 6 m Nganti 6 meter (19,6 kaki) saka sesanti cetha

JENIS LENSA: Pekerjaan

TARGET: Lensa Occupational kanggo jarak cedhak lan penengah.

PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI
MFH: 14 & 18 mm

Kaluwihan UTAMA

* Wilayah penengah lan cedhak banget jembar
* Desain alus banget sing mbusak efek nglangi
* Kedalaman visi bisa adaptasi kanggo pangguna apa wae
* Posisi ergonomis
* Kenyamanan visual sing apik banget
* Langsung adaptasi

CARA ORDER & LASER MARK

•Paramèter individu

Jarak vertex

Sudut Pantoskopik

Sudut pambungkus

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX / DBL


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN