• Mripat Anti-Kesel II

Mripat Anti-Kesel II

Anti-Fatigue II wis dikembangake kanggo pangguna non-presbyope sing ngalami ketegangan mata amarga terus-terusan ndeleng obyek ing jarak sing cedhak kaya buku lan komputer.Cocog kanggo wong umur 18 nganti 45 taun sing asring ngrasakake kesel


Detail Produk

Anti-Fatigue II wis dikembangake kanggo pangguna non-presbyope sing ngalami ketegangan mata amarga terus-terusan ndeleng obyek ing jarak sing cedhak kaya buku lan komputer.Cocog kanggo wong umur 18 nganti 45 taun sing asring ngrasakake kesel

JENIS LENSA: Anti kesel

TARGET: Non-presbyopes utawa pre-presbyopes sing ngalami lemes visual.

PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI
ADDTION kasedhiya: 0,5 ( kanggo komputer), 0,75 ( akeh kanggo maca) 1,0 ( Pre-presbyopes kanggo maca cilik)

Kaluwihan UTAMA

* Ngurangi lemes visual
* Langsung adaptasi
* Kenyamanan visual sing dhuwur
* Pandangan sing jelas ing saben arah
* Astigmatisme oblique suda
* Kejelasan visi sing optimal, sanajan kanggo resep sing dhuwur

CARA ORDER & LASER MARK

Paramèter individu

Jarak vertex

Sudut Pantoskopik

Sudut pambungkus

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN