• EYEPLUS VI-LUX II

EYEPLUS VI-LUX II

Vi-lux II minangka desain lensa progresif freeform individu kanthi ngitung parameter individu kanggo PD-R lan PD-L. Optimasi binokular nggawe desain sing padha lan kesan visual binokular sing optimal kanggo sing nganggo sing duwe PD beda kanggo R&L. .


Detail Produk

Vi-lux II minangka desain lensa progresif freeform individu kanthi ngitung parameter individu kanggo PD-R lan PD-L. Optimasi binokular nggawe desain sing padha lan kesan visual binokular sing optimal kanggo sing nganggo sing duwe PD beda kanggo R&L. .

AKU-GAmpang
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar ditingkatake kanggo visi sing cedhak.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI: Default
MFH: 13, 15, 17 & 20 mm
VI-LUX
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar kanthi lapangan visual sing apik ing jarak apa wae.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI: Optimasi binokular
MFH: 13, 15, 17 & 20 mm
MASTER
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar ditingkatake kanggo visi jarak.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI: Paramèter individu Optimization binocular
MFH: 13, 15, 17 & 20 mm

Kaluwihan UTAMA

* Lensa progresif freeform (PD) sing diprodhuksi sacara individu
* Ningkatake sesanti ing zona visual tunggal amarga optimasi binokular
* Sesanti sampurna amarga prosedur produksi tliti dhuwur
* Ora ana efek ayunan
* Tolerability spontan
* Kalebu pengurangan ketebalan tengah
* Inset variabel: otomatis lan manual
* Kebebasan milih pigura

CARA ORDER & LASER MARK

• Resep

Paramèter pigura

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX / DBL


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN