• EYEPLUS MASTER II

EYEPLUS MASTER II

Master II minangka pangembangan luwih saka desain sing wis kabukten.Parameter tambahan "Preferensi (adoh, standar, cedhak)" ngidini Master bisa individualitas lan kanthi mangkono zona visual paling optimal kanggo syarat visual individu saka konsumen pungkasan.Iki minangka desain kanthi kualitas paling dhuwur adhedhasar temuan fisik paling anyar, lensa progresif bentuk bebas sing disesuaikan kanthi pribadi kanthi pilihan sing beda: cedhak, adoh lan standar.


Detail Produk

Master II minangka pangembangan luwih saka desain sing wis kabukten.Parameter tambahan "Preferensi (adoh, standar, cedhak)" ngidini Master bisa individualitas lan kanthi mangkono zona visual paling optimal kanggo syarat visual individu saka konsumen pungkasan.Iki minangka desain kanthi kualitas paling dhuwur adhedhasar temuan fisik paling anyar, lensa progresif bentuk bebas sing disesuaikan kanthi pribadi kanthi pilihan sing beda: cedhak, adoh lan standar.

CEDAK
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar ditingkatake kanggo visi sing cedhak.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI: Paramèter individu Optimization binocular
MFH: 13, 15, 17 & 20 mm
STANDAR
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar kanthi lapangan visual sing apik ing jarak apa wae.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI: Paramèter individu Optimization binocular
MFH: 13, 15, 17 & 20 mm
Adoh
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar ditingkatake kanggo visi jarak.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI: Paramèter individu Optimization binocular
MFH: 13, 15, 17 & 20 mm

Kaluwihan UTAMA

* Lensa progresif freeform sing disesuaikan kanthi pribadi, item unik
* Kenyamanan paling dhuwur kanthi zona visual sing cocog
* Sesanti sampurna amarga prosedur produksi tliti dhuwur
* Ora ana efek ayunan ing gerakan sirah sing cepet
* Tolerability spontan
* Kalebu pengurangan ketebalan tengah
* Zona visual sing amba
* Kenyamanan visual sing cocog
* Toleransi panganggo cenderung 100%
* Inset variabel: otomatis lan manual
* Kebebasan milih pigura

CARA ORDER & LASER MARK

● resep

Jarak vertex

Sudut Pantoskopik

Sudut pambungkus

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX / DBL


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN