• GEMINI MATA

GEMINI MATA

Lensa Gemini nawakake lengkungan permukaan ngarep sing terus nambah sing nyedhiyakake kurva dasar optik sing cocog ing kabeh zona tampilan.Gemini, lensa progresif paling maju ing IOT, terus berkembang lan maju kanggo nambah keuntungan lan nawakake solusi sing migunani kanggo produsen lensa lan kabutuhan pasar sing ganti.


Detail Produk

Lensa Gemini nawakake lengkungan permukaan ngarep sing terus nambah sing nyedhiyakake kurva dasar optik sing cocog ing kabeh zona tampilan.Gemini, lensa progresif paling maju ing IOT, terus berkembang lan maju kanggo nambah keuntungan lan nawakake solusi sing migunani kanggo produsen lensa lan kabutuhan pasar sing ganti.

GEMINI STEADY
Sesanti sing luwih efisien liwat stabilitas gambar sing unggul
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Pakar utawa pamula sing nganggo lensa premium sing nyedhiyakake lapangan visual lengkap lan distorsi lateral minimal.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI
MFH14, 15, 16, 17, 18, 19 & 20 mm
GEMINI H25
Ngirim luwih nyaman cedhak sesanti
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Para pemakai progresif ahli nggoleki lensa premium sing dirancang kanggo nggunakake visi sing cedhak.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI 
MFH14, 15, 16, 17, 18, 19 & 20 mm
GEMINI H65
Peningkatan kanggo visi jarak
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Pakaryan progresif sing ahli, nggoleki lensa premium, sing pengin lapangan visual jarak sing luwih gedhe.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI 
MFH14, 15, 16, 17, 18, 19 & 20 mm
GEMINI S35
Desain sing luwih alus kanggo adaptasi sing luwih gampang
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Wiwitan lan non-dicocogake nganggo looking for a
lensa premium.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI 
MFH14, 15, 16, 17, 18, 19 & 20 mm

Kaluwihan UTAMA

* Lapangan sing amba lan visi sing luwih apik
* Kualitas visi sing ora bisa dikalahake
* Lensa luwih tipis --- utamane ing resep plus
* Bidang visual sing ditambahi
* Adaptasi luwih cepet kanggo akeh sing nganggo
* resep kurva basa sing luwih dhuwur duwe watesan pigura sing luwih sithik

CARA ORDER & LASER MARK

● Paramèter individu

Jarak vertex

Sudut Pantoskopik

Sudut pambungkus

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN