• DASAR MATA

DASAR MATA

Seri Dasar minangka klompok desain sing dirancang kanggo nyedhiyakake solusi optik digital level entri sing saingan karo lensa progresif konvensional lan nawakake kabeh kaluwihan lensa digital, kajaba kanggo personalisasi.Seri Dasar bisa ditawakake minangka produk mid-range, solusi sing terjangkau kanggo para pengguna sing nggoleki lensa ekonomi sing apik.


Detail Produk

Seri Dasar minangka klompok desain sing dirancang kanggo nyedhiyakake solusi optik digital level entri sing saingan karo lensa progresif konvensional lan nawakake kabeh kaluwihan lensa digital, kajaba kanggo personalisasi.Seri Dasar bisa ditawakake minangka produk mid-range, solusi sing terjangkau kanggo para pengguna sing nggoleki lensa ekonomi sing apik.

DASAR H20
Desain standar,
cedhak sesanti meningkat
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar ditingkatake kanggo visi sing cedhak.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADIDefault
MFH14, 16, 18 & 20 mm
DASAR H40
Desain standar, uga imbang antarane sesanti cedhak lan kadohan
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar kanthi lapangan visual sing apik ing jarak apa wae.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADIDefault
MFH14, 16, 18 & 20 mm
DASAR H60
Desain standar fokus
ing sesanti kadohan
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar ditingkatake kanggo jarak
sesanti.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADIDefault
MFH14, 16, 18 & 20 mm
DASAR S35
Desain ekstra lembut
kanggo wiwitan
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa kemajuan kabeh tujuan standar sing dirancang kanggo
pamula.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADIDefault
MFH14, 16, 18 & 20 mm

Kaluwihan UTAMA

* Lensa dhasar sing seimbang
* Zona sing cedhak lan adoh
* Kinerja apik kanggo panggunaan standar
* Kasedhiya ing papat kemajuan dawa
* Koridor paling cendhak kasedhiya
* Pitungan daya lumahing ndadekake lensa pangerten gampang kanggo praktisi
* Inset variabel: otomatis lan manual
* Optimization wangun pigura kasedhiya

CARA ORDER & LASER MARK

• Resep

• Paramèter pigura

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN