• EYELIK ALPHA

EYELIK ALPHA

Alpha Series makili klompok desain rekayasa sing nggabungake teknologi Digital Ray-Path®.Resep, paramèter individu lan data pigura dianggep dening piranti lunak desain lensa IOT (LDS) kanggo ngasilake permukaan lensa sing disesuaikan sing spesifik kanggo saben pangguna lan pigura.Saben titik ing lumahing lensa uga menehi ganti rugi kanggo nyedhiyakake kualitas lan kinerja visual sing paling apik.


Detail Produk

Alpha Series makili klompok desain rekayasa sing nggabungake teknologi Digital Ray-Path®.Resep, paramèter individu lan data pigura dianggep dening piranti lunak desain lensa IOT (LDS) kanggo ngasilake permukaan lensa sing disesuaikan sing spesifik kanggo saben pangguna lan pigura.Saben titik ing lumahing lensa uga menehi ganti rugi kanggo nyedhiyakake kualitas lan kinerja visual sing paling apik.

ALPHA H25
Dirancang khusus
kanggo sesanti cedhak
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Progresif serba guna sing dirancang khusus kanggo pangguna sing butuh lapangan visual sing luwih akeh.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI
MFH14, 15, 16, 17, 18, 19 & 20 mm
ALPHA H45
Imbangan sampurna antarane jarak lan cedhak lapangan visual
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Progresif serba guna sing dirancang khusus kanggo para pengguna sing butuh visi sing seimbang ing jarak apa wae.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI 
MFH14, 15, 16, 17, 18, 19 & 20 mm
ALPHA H65
Wilayah visual sing amba banget luwih nyaman kanggo visi sing adoh
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Progresif serba guna sing dirancang khusus kanggo para pemakai sing butuh visi jarak sing unggul.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI 
MFH14, 15, 16, 17, 18, 19 & 20 mm
ALPHA S35
Ekstra alus, adaptasi cepet lan comfort dhuwur kanggo pamula
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Progresif serba guna sing dirancang khusus kanggo
pamula lan non-dicocogake nganggo.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI 
MFH14, 15, 16, 17, 18, 19 & 20 mm

Kaluwihan UTAMA

* Presisi dhuwur lan personalisasi dhuwur amarga Digital Ray-Path
* Pandangan sing jelas ing saben arah
* Astigmatisme oblique diminimalisir
* Optimasi lengkap (parameter pribadi dianggep)
* Optimization wangun pigura kasedhiya
* Kenyamanan visual sing apik
* Kualitas sesanti optimal ing resep dhuwur
*Versi cekak kasedhiya ing desain hard

CARA ORDER & LASER MARK

● Paramèter individu

Jarak vertex

Sudut Pantoskopik

Sudut pambungkus

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX / DBL


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN