• EYEPLUS I-Gampang II

EYEPLUS I-Gampang II

I-Easy II minangka lensa progresif bentuk bebas universal sing standar banget.Iki nambah kenyamanan tampilan dibandhingake desain konvensional, sing nduweni kualitas gambar sing apik banget amarga keragaman kurva basa sing dhuwur lan nilai dhuwit sing apik.


Detail Produk

I-Easy II minangka lensa progresif bentuk bebas universal sing standar banget.Iki nambah kenyamanan tampilan dibandhingake desain konvensional, sing nduweni kualitas gambar sing apik banget amarga keragaman kurva basa sing dhuwur lan nilai dhuwit sing apik.

AKU-GAmpang
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar ditingkatake kanggo visi sing cedhak.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI: Default
MFH: 13, 15, 17 & 20 mm
VI-LUX
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar kanthi lapangan visual sing apik ing jarak apa wae.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI: Optimasi binokular
MFH: 13, 15, 17 & 20 mm
MASTER
JENIS LENSA:Progresif
TARGET
Lensa progresif kabeh tujuan standar ditingkatake kanggo visi jarak.
PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI: Paramèter individu Optimization binocular
MFH: 13, 15, 17 & 20 mm

Kaluwihan UTAMA

* Bentuk bebas universal standar
* Ningkatake kenyamanan tampilan dibandhingake karo desain konvensional
* Kualitas gambaran sing apik banget amarga keragaman kurva basa sing dhuwur
* Nilai atraktif kanggo dhuwit
* Nilai sing tepat karo focimeter
* Inset variabel: otomatis lan manual
* Kebebasan milih pigura

CARA ORDER & LASER MARK

● resep

● Paramèter pigura

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX / DBL


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN