• EYEDRIVE

EYEDRIVE

Eyedrive wis dikembangake kanggo adaptasi karo tugas-tugas sing nduweni syarat optik sing spesifik, posisi dashboard, pangilon njaba lan internal lan lompat jarak sing kuat ing antarane dalan lan njero mobil.Distribusi daya wis dirancang khusus kanggo ngidini pangguna nyopir tanpa obahe sirah, kaca spion sisih mburi sing ana ing zona bebas astigmatisme, lan visi dinamis uga wis ditingkatake kanthi nyuda lobus astigmatisme kanthi minimal.


Detail Produk

Eyedrive wis dikembangake kanggo adaptasi karo tugas-tugas sing nduweni syarat optik sing spesifik, posisi dashboard, pangilon njaba lan internal lan lompat jarak sing kuat ing antarane dalan lan njero mobil.Distribusi daya wis dirancang khusus kanggo ngidini pangguna nyopir tanpa obahe sirah, kaca spion sisih mburi sing ana ing zona bebas astigmatisme, lan visi dinamis uga wis ditingkatake kanthi nyuda lobus astigmatisme kanthi minimal.

Nyopir nyenengake awan lan wengi

JENIS LENSA: Progresif

TARGET: Lensa progresif dirancang kanggo pembalap sing kerep.

PROFIL VISUAL
Adoh
CEDAK
NYAMAN
POPULARITY
PRIBADI
MFH: 14, 15, 16, 17, 18, 19 & 20 mm

Kaluwihan UTAMA

* Area sing cetha saka teropong sesanti ing kadohan
* Distribusi daya khusus sing disetel kanggo nyopir
* Koridor sing amba lan transisi alus kanggo nyopir sing nyaman
* Nilai astigmatisme sing ora dikarepake kanggo nambah visi dinamis
* Presisi dhuwur lan personalisasi dhuwur amarga teknologi Digital Ray-Path
* Pandangan sing jelas ing saben arah
* Astigmatisme oblique suda
* Inset variabel: otomatis lan manual
* Personalisasi wangun pigura kasedhiya

CARA ORDER & LASER MARK

● Becik kanggo pembalap utawa nganggo sing nglampahi akèh wektu nggunakake lapangan visual adoh

● Lensa Progresif sing menehi ganti rugi mung kanggo nyopir

Jarak vertex

Cedhak nyambut gawe

kadohan

Sudut Pantoskopik

Sudut pambungkus

IPD / SEGHT / HBOX / VBOX


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Warta KUNJUNGAN PELANGGAN