• banner
  • Teknologi

  • MR™ Series

    Seri MR™

    Seri MR ™ minangka bahan urethane sing digawe dening Mitsui Chemical saka Jepang.Nyedhiyakake kinerja optik lan daya tahan sing luar biasa, nyebabake lensa ophthalmic sing luwih tipis, luwih entheng lan kuwat.Lensa sing digawe saka bahan MR kanthi aberasi kromatik minimal lan visi sing jelas.Perbandingan Sifat Fisik Seri MR™ Liyane MR-8 MR-7 MR-174 Polikarbonat Akrilik (RI:1,60) Indeks bias Indeks Tengah(ne) 1,6 1,67 1,74 1,59 1,6 1,55 Abbe Number(ve) 41 31 32 41 31 32 32 34-36 Suhu Distorsi Panas.(ºC) 118 85 78 142-148 88-89 - Tintability Apik banget Apik OK Ora Ana Apik Ketahanan Dampak Apik Apik OK OK OK Muat Statis...
    Waca liyane
  • High Impact

    Dampak Dhuwur

    Lensa impact dhuwur, ULTRAVEX, digawe saka bahan resin atos khusus kanthi resistensi sing apik kanggo dampak lan rusak.Bisa nahan bal baja 5/8-inch sing bobote kira-kira 0,56 ons tiba saka dhuwur 50 inci (1,27m) ing permukaan ndhuwur lensa horisontal.Digawe saka materi lensa unik kanthi struktur molekul jaringan, lensa ULTRAVEX cukup kuwat kanggo nahan guncangan lan goresan, kanggo menehi perlindungan ing karya lan olahraga.Drop Ball Test Lensa Normal Lensa ULTRAVEX • KEKUATAN Dhuwur Dhuwur Kemampuan impact dhuwur Ultravex teka saka un...
    Waca liyane
  • Photochromic

    Photochromic

    Lensa Photochromic minangka lensa sing owah-owahan warna kanthi owah-owahan cahya njaba.Bisa dadi peteng kanthi cepet ing sinar srengenge, lan transmisie mudhun banget.Sing luwih kuwat cahya, luwih peteng warna lensa, lan kosok balene.Nalika lensa dilebokake maneh ing jero ruangan, warna lensa bisa cepet ilang maneh menyang kahanan transparan asli.Owah-owahan warna utamane dituju dening faktor warna ing lensa.Iki minangka reaksi kimia sing bisa dibalèkaké.Umumé, ana telung jinis teknologi produksi lensa photochromic: in-mass, spin coating, lan dip coating.Lensa sing digawe kanthi produksi massal nduweni prod sing dawa lan stabil ...
    Waca liyane
  • Super Hydrophobic

    Super Hidrofobik

    Super hydrophobic minangka teknologi lapisan khusus, sing nggawe sifat hidrofobik ing permukaan lensa lan ndadekake lensa tansah resik lan cetha.Fitur - Nolak kelembapan lan zat berminyak amarga sifat hidrofobik lan oleophobic - Mbantu nyegah transmisi sinar sing ora dikarepake saka piranti elektromagnetik - Nggampangake ngresiki lensa nalika nganggo saben dina.
    Waca liyane
  • Bluecut Coating

    Lapisan Bluecut

    Bluecut Coating Teknologi lapisan khusus sing ditrapake kanggo lensa, sing mbantu mblokir cahya biru sing mbebayani, utamane lampu biru saka macem-macem piranti elektronik.Keuntungan •Perlindhungan paling apik saka cahya biru gawean •Penampilan lensa sing optimal: transmisi dhuwur tanpa warna kuning •Ngurangi silau kanggo penglihatan sing luwih nyaman •Persepsi kontras sing luwih apik, pengalaman warna sing luwih alami •Nyegah saka kelainan makula Bahaya Cahya Biru •Penyakit Mata Paparan sing suwe Cahya HEV bisa nyebabake karusakan fotokimia ing retina, nambah risiko cacat visual, katarak lan degenerasi makula liwat wektu.•Kesel Visual...
    Waca liyane
  • Lux-Vision

    Lux-Vision

    Lux-Vision Inovatif kurang refleksi lapisan LUX-VISION minangka inovasi lapisan anyar karo bayangan cilik banget, perawatan anti-gores, lan resistance paling apik kanggo banyu, bledug lan smudge.Temenan kajelasan lan kontras sing luwih apik nyedhiyakake pengalaman penglihatan sing ora ana tandhingane.Kasedhiya •Lux-Vision 1.499 Lensa sing cetha •Lux-Vision 1.56 Lensa sing cetha •Lux-Vision 1.60 Lensa sing cetha •Lux-Vision 1.67 Lensa sing cetha •Lux-Vision 1.56 Keuntungan lensa Photochromic •Refleksi sing kurang, mung babagan 0.6% tingkat refleksi •Transmisi dhuwur • Kekerasan sing apik, resistensi dhuwur kanggo goresan • Ngilangi silau lan nambah kenyamanan visual
    Waca liyane
  • Lux-Vision DRIVE

    Lux-Vision DRIVE

    Lux-Vision DRIVE Lapisan refleksi sing kurang inovatif Thanks kanggo teknologi penyaring sing inovatif, lensa Lux-Vision DRIVE saiki bisa nyuda efek pantulan lan sorotan nalika nyopir ing wayah wengi, uga refleksi saka macem-macem lingkungan ing urip saben dina.Nawakake sesanti sing unggul lan nyuda stres visual sajrone awan lan wengi.Keuntungan • Nyuda sorotan saka lampu kendaraan sing teka, lampu dalan lan sumber cahya liyane • Nyuda sinar srengenge utawa refleksi saka permukaan sing reflektif • Pengalaman penglihatan sing apik ing wayah awan, wayah surup, lan wengi •Perlindhungan sing apik saka sinar biru sing mbebayani ...
    Waca liyane
  • Dual Aspheric

    Dual Aspheric

    SING LUWIH LAN SING LUWIH.Lensa Bluecut dening teknologi lapisan bluecut Property of View Max • Koreksi aberasi omni-directional ing loro-lorone.• Ora ana distorsi sesanti sanajan ing zona pinggiran lensa.• Luwih tipis lan luwih entheng Nawakake standar kinerja visual lan estetika sing paling dhuwur.• Kontrol Bluecut Cepet mblokir sinar biru sing mbebayani.Kasedhiya karo • View Max 1.60 DAS • View Max 1.67 DAS • View Max 1.60 DAS UV++ Bluecut • View Max 1.67 DAS UV++ Bluecut
    Waca liyane
  • Camber Technology

    Teknologi Camber

    Camber Lens Series minangka kulawarga lensa anyar sing diwilang dening Camber Technolgy, sing nggabungake kurva kompleks ing loro permukaan lensa kanggo menehi koreksi sesanti sing apik.Lengkungan permukaan sing unik lan terus-terusan ganti saka lensa kosong sing dirancang khusus ngidini zona maca ditambahi kanthi visi periferal sing luwih apik.Nalika digabungake karo desain digital permukaan mburi sing wis direnovasi, loro permukaan kasebut bisa digunakake kanthi harmoni sing cocog kanggo nampung sawetara Rx sing ditambahi, resep, lan ngasilake kinerja sing cedhak karo visi.GABUNGAN OPTIK TRADISIONAL KARO DESAIN DIGITAL PALING MAJU ASAL USUL TEKNOLOGI CAMBER Camber ...
    Waca liyane
  • Lenticular Option

    Pilihan Lenticular

    Opsi Lenticular ING PENINGKATAN KETEBALAN Apa lentikularisasi?Lenticularization minangka proses sing dikembangake kanggo nyilikake kekandelan pinggiran lensa.njaba wilayah iki lunak nyuda kekandelan karo lengkungan ganti bertahap / daya, menehi minangka asil lensa tipis ing pinggiran kanggo lensa minus lan tipis ing tengah kanggo lensa plus.• Area optik minangka zona ing ngendi kualitas optik minangka paling dhuwur - efek lenticular nyimpen wilayah iki.-Njaba wilayah iki kanggo ngurangi kekandelan • optik Samsaya Awon Sing cilik wilayah optik punika, paling kekandelan bisa apik.• Lentikular...
    Waca liyane