• Kacamata dadi luwih digitalisasi

Proses transformasi industri saiki maju menyang digitalizasi.Pandemi wis nyepetake tren iki, kanthi harfiah musim semi mlebu menyang masa depan kanthi cara sing ora bisa diduga.

Lomba menyang digitalizasipat ing kaca mata industri wis kalebu seri owah-owahan struktural ing perusahaan (kaya ing industri liyane) nanging uga wis nggawa inovasi ing syarat-syarat produk.

Owah-owahan ing perusahaan optik lan toko

Model anyar, woh digitalization, nuduhake leitmotiv ing nggawe alat dialog mboten umum antarane Produsèn lan optik, dirancang kanggo Aid terakhir tengen nganti bantuan kirim-sales.Iki kalebu restyling situs web perusahaan,dirancang karo tampilan kanggo nyederhanakake, introduksi saka platform bisnis-kanggo-bisnis lan penguatan layanan dhukungan chatting kanggo pelanggan.

Ing proses iki, pentinge piranti lunak CRM (Customer Relationship Management) wis mundhak, supaya bisa nggawe hubungan sing terus-terusan karo pangguna pungkasan amarga pengalaman pelanggan sing bisa ngaktifake asil drive-to-store.

Ing taun pungkasan lan setengah, kita uga wis weruh pangembangan pribadi kanggo laboratorium, kang mbusak perlu kanggo kontak munggah-cedhak karo pelanggan, uga piranti lunak kanggo nggawe kaca tingal virtual adat-digawe.

Babagan layanan digital sing diadopsi ing toko, mesthine internet lan media sosial wis diowahi ing wulan iki dadi alat penting kanggo toko optik.

Akeh kampanye komunikasi saiki fokus ing belanja online (tanpa nglirwakake format liyane), lan iki disambungake menyang proyek pemasaran media lokal / sosial, nyedhiyakake konten ad hoc.Maneh kanthi sinergi karo kampanye kasebut, sawetara bisnis wis ngembangake materi komunikasi digital ing Corners interaktif, ing ngendi dheweke terus nyritakake critane ing toko.

Butuh visi anyar

Gaya urip anyar - kanthi nggunakake kerja cerdas lan piwulang adoh, bebarengan karo paningkatan umum ing panggunaan piranti - saiki minangka platform penting kanggo profesional perawatan mata amarga kesadaran wis diunggahake babagan nglindhungi mata lan kabutuhan optik anyar.

Contone, masalah nglindhungi mata saka sinar biru sing mbebayani saiki dadi dhasar.Bukti iki teka karo data saka Google Trend: yen kita ndeleng telusuran online kanggo topik 'cahaya biru' sajrone limang taun kepungkur, kita bisa ndeleng wutah sing ditandhani ing taun kepungkur, tekan puncak antarane 29 November lan 5 Desember 2020. .

Ing taun pungkasan iki, perusahaan ophthalmic nyatane fokus ing masalah iki, ngusulake solusi khusus kanggo ngoptimalake kinerja visual nalika nggarap lan nyuda stres lan kesel mripat sing disebabake dening cahya biru sing mbebayani.

SemestaOptiksagetnyedhiyakake akeh jinis lensa progresif kanggo nglindhungi mata lan nyukupi kabutuhan visi anyar.Kanggo rincian, Mangga kindlyfokus ing produk kita:www.universeoptical.com/products/