• Tantangan kanggo kiriman internasional ing Maret 2022

Ing wulan kepungkur, kabeh perusahaan sing duwe spesialisasi ing bisnis internasional prihatin banget amarga kiriman kasebut, amarga kunci ing Shanghai lan uga Perang Rusia / Ukraina.

1. Lockdown Shanghai Pudong

Kanggo ngatasi Covid kanthi luwih cepet lan luwih efisien, Shanghai miwiti kunci kunci ing saindenging kutha ing awal minggu iki.Iki ditindakake ing rong fase.Distrik finansial Pudong ing Shanghai lan wilayah sing cedhak wis dikunci wiwit Senin nganti Jumuah, banjur wilayah pusat kutha Puxi bakal miwiti kunci limang dina wiwit tanggal 1 nganti 5 April.

Kaya sing wis dingerteni, Shanghai minangka pusat finansial lan bisnis internasional paling gedhe ing negara kasebut, kanthi pelabuhan pengiriman kontainer paling gedhe ing donya, lan uga bandara PVG.Ing taun 2021, throughput kontainer Pelabuhan Shanghai tekan 47,03 yuta TEU, luwih saka 9,56 yuta TEU ing pelabuhan Singapura.

Ing kasus iki, kunci kasebut mesthi nyebabake sirah gedhe.Sajrone kunci kasebut, meh kabeh kiriman (Udhara lan Laut) kudu ditundha utawa dibatalake, malah kanggo perusahaan kurir kaya DHL mungkasi pengiriman saben dinane.Muga-muga bisa pulih kanthi normal sawise lockdown rampung.

2. Perang Rusia/Ukraina

Perang Rusia-Ukraina ngganggu kapal laut lan angkutan udara, ora mung ing Rusia / Ukraina, nanging uga ing kabeh wilayah ing saindenging jagad.

Akeh perusahaan logistik uga nundha kiriman menyang lan saka Rusia uga Ukraina, dene perusahaan pengiriman kontainer nyingkiri Rusia.DHL ujar manawa wis nutup kantor lan operasi ing Ukraina nganti kabar luwih lanjut, dene UPS ngandhani yen wis nundha layanan menyang lan saka Ukraina, Rusia lan Belarus.

Saliyane kenaikan biaya minyak / bahan bakar sing disebabake dening Perang, sanksi ing ngisor iki meksa maskapai mbatalake akeh lampu lan uga ngowahi rute penerbangan sing dawa, sing nggawe biaya pengiriman udara luwih dhuwur.Dikandhakake yen tarif Angkutan Air Index China-kanggo-Eropa mundhak luwih saka 80% sawise ngetrapake biaya tambahan resiko perang.Kajaba iku, kapasitas udhara sing diwatesi menehi panyebaran kaping pindho kanggo para pengirim kanthi kiriman segara, amarga ora bisa diendhani nambah rasa lara kiriman segara, amarga wis ngalami masalah gedhe sajrone periode Pandemi.

Sakabèhé, pengaruh ala pengiriman internasional bakal mengaruhi ekonomi ing saindenging jagad, mula kita ngarep-arep kabeh pelanggan ing bisnis internasional bisa duwe rencana pesenan lan logistik sing luwih apik kanggo njamin pertumbuhan bisnis sing apik ing taun iki.Universe bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung pelanggan kanthi layanan sing akeh:https://www.universeoptical.com/3d-vr/