• Kabar

  • Kabar liburan lan rencana pesenan sadurunge CNY

    Kanthi iki, kita pengin ngandhani kabeh pelanggan babagan rong preian penting ing sasi sabanjure.Liburan Nasional: 1 Okt nganti 7, 2022 Liburan Taun Anyar Imlek: 22 Jan nganti 28 Jan 2023 Kaya sing wis dingerteni, kabeh perusahaan sing duwe spesialisasi ing bisnis internasional yaiku ...
    Waca liyane
  • Eyewear Care ing Summar

    Eyewear Care ing Summar

    Ing mangsa panas, nalika srengenge kaya geni, biasane diiringi udan lan kringet, lan lensa relatif luwih rentan marang suhu dhuwur lan erosi udan.Wong sing nganggo kacamata bakal luwih kerep ngusap lensa.Lensa film pecah...
    Waca liyane
  • 4 kahanan mripat sing ana gandhengane karo karusakan srengenge

    4 kahanan mripat sing ana gandhengane karo karusakan srengenge

    Nglebokake ing blumbang, mbangun sandcastles ing pantai, mbuwang cakram mabur ing taman - iki minangka kegiatan khas "nyenengake ing srengenge".Nanging karo kabeh sing sampeyan seneng-seneng, apa sampeyan wuta kanggo bebaya saka cahya srengenge?Iki minangka 4 kondisi mata sing paling dhuwur ...
    Waca liyane
  • Teknologi lensa paling maju-Dual-side freeform lens

    Teknologi lensa paling maju-Dual-side freeform lens

    Saka évolusi lensa optik, utamané duwé 6 révolusi.Lan lensa progresif freeform dual-side minangka teknologi paling maju nganti saiki.Napa lensa bentuk bebas dual-side teka?Kabeh lensa progresif mesthi duwe rong lensa sing kleru ...
    Waca liyane
  • Kacamata Hitam Nglindhungi Mripat ing Musim Panas

    Kacamata Hitam Nglindhungi Mripat ing Musim Panas

    Nalika cuaca anget, sampeyan bisa uga mbuwang luwih akeh wektu ing njaba.Kanggo nglindhungi sampeyan lan kulawarga saka unsur, kacamata hitam kudu!Paparan UV lan Kesehatan Mata Srengéngé minangka sumber utama sinar Ultraviolet (UV), sing bisa nyebabake karusakan ...
    Waca liyane
  • Lensa Photochromic Bluecut Nawakake Perlindhungan Sampurna ing Musim Panas

    Lensa Photochromic Bluecut Nawakake Perlindhungan Sampurna ing Musim Panas

    Ing mangsa panas, wong luwih kerep kena cahya sing mbebayani, mula pangayoman saben dina mripat kita penting banget.Apa jenis karusakan mripat kita nemoni?1. Kerusakan Mata saka Cahya Ultraviolet Cahya ultraviolet nduweni telung komponen: UV-A...
    Waca liyane
  • Apa sing nyebabake mata garing?

    Apa sing nyebabake mata garing?

    Ana akeh panyebab potensial mata garing: Panggunaan komputer - Nalika nggarap komputer utawa nggunakake smartphone utawa piranti digital portabel liyane, kita cenderung kedhip mata kurang lengkap lan kurang kerep.Iki nyebabake penguapan luh sing luwih gedhe lan tambah risiko ...
    Waca liyane
  • Kepiye katarak berkembang lan carane mbenerake?

    Kepiye katarak berkembang lan carane mbenerake?

    Akeh wong ing saindenging jagad duwe katarak, sing nyebabake sesanti mendhung, burem utawa surem lan asring berkembang kanthi umur.Nalika saben wong tambah tuwa, lensa mripate dadi kenthel lan dadi awan.Pungkasane, dheweke bisa uga luwih angel maca str...
    Waca liyane
  • Lensa polarisasi

    Lensa polarisasi

    Apa iku Glare?Nalika cahya mumbul saka permukaan, ombake cenderung paling kuat ing arah tartamtu - biasane kanthi horisontal, vertikal, utawa diagonal.Iki diarani polarisasi.Cahya srengenge mumbul saka permukaan kaya banyu, salju lan kaca, biasane bakal ...
    Waca liyane
  • Apa elektronik bisa nyebabake myopia?Kepiye cara nglindhungi mripate bocah sajrone kelas online?

    Apa elektronik bisa nyebabake myopia?Kepiye cara nglindhungi mripate bocah sajrone kelas online?

    Kanggo njawab pitakonan iki, kita kudu ngerti inducements myopia.Saiki, komunitas akademisi ngakoni manawa panyebab miopia bisa uga amarga lingkungan genetik lan dipikolehi.Ing kahanan normal, mripate bocah-bocah ...
    Waca liyane
  • Pira sampeyan ngerti babagan lensa Photochromic?

    Pira sampeyan ngerti babagan lensa Photochromic?

    Lensa Photochromic, minangka lensa kaca mata sing sensitif cahya sing kanthi otomatis dadi peteng ing sinar srengenge lan bakal ilang ing cahya sing suda.Yen sampeyan nimbang lensa photochromic, utamane kanggo nyiapake musim panas, ana sawetara ...
    Waca liyane
  • Kacamata dadi luwih digitalisasi

    Proses transformasi industri saiki maju menyang digitalisasi.Pandemi wis nyepetake tren iki, kanthi harfiah musim semi mlebu ing masa depan kanthi cara sing ora bisa diduga.Lomba menyang digitalisasi ing industri kacamata ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3